OVER ONS

Wij zijn Robert & Ingrid. We zijn vijftigers 😊

Samen vormen we een heel leuk gezin met onze zoon Mike, dochter Carmen en schoonzoon Lorenzo.
We wonen in de provincie Noord-Holland. We houden allemaal van reizen, wat we samen ook veel gedaan hebben.

Waarom op reis?

De afgelopen jaren hebben we beiden, door opleidingen, coaching, ervaringen en dingen los te laten – geleerd om verder te kijken dan onze dagelijkse routine en bijbehorende gedachten.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Met onze leuke, goed betaalde 40-urige kantoorbanen betaalden we alle rekeningen en vulden we onze spaarrekening goed aan, maar zelfs de afwisselende werkzaamheden waren een routine geworden. We zaten in een karrespoor, voelde dat dit niet meer het goede spoor was, maar zagen niet direct nieuwe wegen.

Dubai strand

Toch is het aanvoelen een goede richtingaanwijzer geweest. Wij zijn zoekers. We zoeken altijd naar mogelijkheden om het leven weer een andere richting op te sturen. Deze keer was het niet zoeken met ons verstand, maar met ons gevoel. 

We begonnen met het lezen van boeken, die we voorheen niet zagen liggen, datzelfde gold voor het kijken naar films & documentaires en het luisteren naar inspirerende sprekers. Elke keer herkenden we de dingen die we ontdekten en elke keer volgde er weer een nieuw inzicht.

Door dingen te laten gebeuren, zonder er een mening over te hebben en continue te overdenken ontstond er bij ons een nieuw bewustzijn. Op internet lees je hier vaak over dat mensen van een 3D bewustzijn overgaan naar een 5D bewustzijn.

Voor ons betekent van 3D naar 5D dat je steeds meer je blikveld verruimt, naar je innerlijke kompas luistert en open staat voor de dingen die er op je pad komen, zonder deze te bedwingen / controleren en forceren met je gedachten.

Als je je deze manier van bewustzijn eenmaal eigen gemaakt hebt, dan worden heel veel zaken ineens veel minder belangrijk en beginnen andere gebeurtenissen je ineens op te vallen.

Zo was er opeens het idee om een jaar op reis te gaan.

Vanuit het 3D denken, was dit geen lang gekoesterde wens. We houden van reizen, maar een jaar lang weg van onze (volwassen/studerende) kinderen, onze familie, onze veilige omgeving en ons werk, dat zouden we nooit doen…….

Maar waarom eigenlijk niet?

Het fantaseren maakte ons zo energiek en blij. Hoe zou het zijn om met de camper te vertrekken naar de eerste bestemming en van daaruit te kijken waar ons gevoel ons brengt?

We hebben geen idee.

Wat we wel zeker weten is dat het ons innerlijk zal verrijken en dat we met deze ervaringen ook andere mensen proberen te inspireren om hun gevoel te volgen naar het pad dat hen blij maakt.